محمدرضا خورسندی
معاون امور ارزی و بین الملل بانک کارآفرین
عضو هیئت مدیره سابق بانک سپه
مباحث مطرح شده در کتاب «بانکداری بینالملل» طیف وسیعی از مطالب مورد نیاز علاقمندان و کاربران امور ارزی را پوشش داده که میتواند مرجع مناسبی برای فعالان این رشته باشد. بدیهی است بخش قابل توجهی از مطالب مندرج در عرصه بانکداری بینالملل روز دنیا در بسیاری از کشورها جاری است که انتظار میرود در آینده در ایران نیز کاربرد داشته باشد.
مدیرعامل سابق صندوق ضمانت صادرات ایران
معاون ارزی سابق بانک مرکزی
امیدواریم مخاطب بتواند نکات اجرایی را در امور بینالملل بانک یاد بگیرد و خودش با استفاده از این کتاب در امور بینالملل به لحاظ ساختاری و تشکیلاتی مسلط شود و در محتوی با تکرار و استمرار انجام کار توانایی پیدا کند. متاسفانه با توجه به اینکه به دلیل تحریمهای ظالمانه اعمال شده نسل جدید ما بانکداری بینالملل را نمیشناسد و باید آموزش ببیند. سیستم بانکی ما نیازمند این است که نسل جدید بتواند امور اجرایی بانک را با توجه به تجربیات افراد قوی که منتقل کردهاند راهبری بانک را به عهده بگیرند.
دکتر محمدرضا فاطمی
مدیر عامل بانک بینالمللی سپه در لندن
در ایران همیشه دانش شفاهی بر نوشتاری ترجیح داده شده است از اینکه همکاران با تجربه بانکی به نوشتن آموخته های خود پرداخته اند ،اقدامی نیکو و مبارک است . برای ایشان و سایر همکاران ایشان آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
ایران به دلایل مختلف و از جمله تحریمهای ظالمانه از بسیاری جهات با دنیای بیرون دچار نقضان رابطه معنی دار شده است . ازمهمترین بخشهای این واقعیت قطع ارتباط سیستم بانکداری ایرانی با دنیای بانکداری جهان است.
امروز بخشهای های مربوط به ریسک ،تطبیق[1] ،مدلهای پیشرفته تر فاینانس و تکنولوژیهای جدید خدمات بانکداری از مهمترین مباحث و دغدغه های بانک های دنیا است.در این کتاب به اینگونه مباحث اشاره شده است که بسیار مفید و رهگشاست.
هر یکی از فصلهای کتاب می تواند موضوع کتاب مستقلی قرار گیرد که برای کاربران با جزییات بیشتر توضیح دهند . امید آن دارم مولفین و یا سایر علاقمندان نسبت به ارائه متون بیشتر و جامع تر در این زمینه ها اقدام نمایند .
توفیق بیشتر مولفین را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.
[1] Compliance